Când este util un blat Egger de bucătărie?

Când este util un blat Egger de bucătărie

Când este util un blat Egger de bucătărie?

În orice bucătărie modernă un blat Egger reprezintă una dintre cele mai importante şi mai rezistente suprafeţe din zona de lucru. Blaturile de lucru pot fi pentru bază, pentru insule sau pentru masa snack, trebuie să reziste la şocuri şi umiditate, la căldură, şi neapărat trebuie să se cureţe uşor.

Cu rol practic şi decorativ, blaturile de lucru pentru bucătărie vor oferi gospodinelor sau bucătarilor profesionişti o zonă în care pot să pregătească toate ingredientele pentru preparate delicioase, ştiind că la final vor putea igieniza şi curăța zonele respective foarte uşor.

De ce să alegi astfel de blaturi?

O variantă extrem de populară şi de căutată pentru blaturile de bucătărie este blatul Egger de bucătărie. Blaturile Egger de bucătărie şi de lucru sunt compuse din aşchii lemnoase şi acoperite cu straturi de melamină, fiind excelente pentru suprafeţele care sunt supuse impactului mecanic, căldurii sau umidităţii. Se curăţă uşor, se întreţin simplu, rezistă la uzură şi la utilizare intensă.

Se montează uşor, aspectul atractiv se va păstra pe termen lung, rezistenţa este mereu peste aşteptări. De la început, blaturile Egger de bucătărie permit crearea unui spaţiu cu un design inedit şi cu o funcţionalitate ridicată. În variantele subţiri, blaturile de lucru Egger sunt tot mai populare şi au aspect minimalist şi simplu. Pentru cei care vor ceva mai deosebit există şi blaturi bucătărie Egger cu un design deosebit ce poate imita diverse materiale.

Blat Egger de bucătărie, ideal pentru orice situaţie

Cu un cant drept sau din laminat compact, un blat Egger de bucătărie a răspuns extrem de bine la temperaturi înalte, se poate lucra pe ele cu orice fel de ingrediente pentru preparate de top sau pentru preparatele gătite pentru toţi membrii familiei.

Noile blaturi Egger de bucătărie rezistă la abraziune sau şocuri mecanice mai puternice, la contactul cu apa, au cant posterior etanşat şi profilat de cele mai multe ori, ceea ce le face şi mai eficiente pe termen lung indiferent de bucătăria în care ajung. Plus că rezistă la pete, sunt igienice şi sigure pentru alimente.

Astfel de blaturi sunt pentru bucătăriile unde se găteşte constant, pentru bucătăriile în  care se toacă mereu legume de toate felurile, unde se vor bate şniţelele cu ciocanul special sau unde vor fi puse mai mereu tăvi aburinde pe blat, după ce s-a terminat gătirea bunătăţilor făcute la cuptor.

Când este util un blat Egger de bucătărie? Un blat de bucătărie Egger ar putea fi util atunci când vrem o zonă de lucru în bucătărie cu rezistenţă crescută, dar care să arate şi foarte bine şi să contribuie la obţinerea unui design interior deosebit, când ne dorim neapărat un blat pentru bucătărie altfel, dintr-un lemn de calitate cu rezistenţă extrem de mare.

Cu blaturile Egger lucrezi uşor şi te bucuri şi de un design deosebit

Utilitatea blaturilor Egger de bucătărie se va dovedi şi atunci când dispunem de o bucătărie nu atât de mare, când nu avem o zonă dedicată pentru pregătirea ingredientelor pentru felurile de mâncare pe care urmează să le gătim, dar şi atunci când schimbăm mobilierul de bucătărie şi vrem să renunţăm la vechiul blat care nu mai făcea faţă „provocărilor” unei bucătării în care se găteşte tot mai des.

Este important de reţinut că noile blaturi Egger de bucătărie sunt mult mai rezistente decât blaturile vechi şi e foarte uşor să le integrezi în mobilierul de bucătărie şi să le ai la fel de aspectuoase şi cu o funcţionalitate ridicată chiar şi după ani buni de folosire. Blaturile Egger de bucătărie sunt utile chiar şi atunci când nu eşti un bucătar desăvârşit şi mai ai stângăcii în bucătărie, când nu îţi ies toate lucrurile cum vrei.