Tricou security – protecție permanentă și confort

Tricou security – protecție permanentă și confort

Dacă lucrezi în domeniul pazei şi protecţiei ştii cu siguranţă că, odată cu venirea verii şi a temperaturilor foarte ridicate, ai nevoie de echipamente adaptate condiţiilor meteo, care să îţi ofere protecţie permanentă şi confort. Nu poţi purta orice fel de tricouri sau cămăşi când eşti la lucru, aşa că un tricou security special pentru perioada în care te afli la datorie ar fi o soluţie excelentă.

Patronii de firme de securitate pot alege să ofere angajaţilor tricouri Security, inscripţionate cu Security, negre sau în orice alte culori. Ele se vor putea utiliza la festivaluri, evenimente, în instituţii culturale sau de stat, la grădini zoologice, în tabere, la evenimente sportive, etc.

Tricou security - protecție permanentă și confort

Avantajele tricourilor Security bumbac

Imprimarea textului este foarte simplă şi sigură, se foloseşte termotransferul, ceea ce va garanta rezistenţa la uzură şi la spălări. Nu se va călca niciodată pe imprimeu pentru că acesta se va deteriora, evident. Tricoul Security asigură protecţia permanentă, este din bumbac de calitate, o ţesătură care nu irita pielea, permite pielii să respire, cei care vor purta tricourile nu vor risca să aibă probleme cu pielea şi cu erupţiile de la căldură, cu transpiraţia excesivă.

Rezistenţa tricourilor Security din bumbac este foarte mare, arată foarte bine chiar şi după mai multe spălări, se întreţin uşor, îşi păstrează aspectul impecabil pe măsură ce trece timpul. Plus că nu provoacă alergii, chiar dacă purtătorii tricourilor au astfel de probleme ştiu cu siguranţă că nu se vor agrava de la tricourile Security de calitate superioară.

Bumbacul îndepărtează umezeala de pe piele, apare senzația de răcoare şi pielea va rămâne în mare parte uscată, este izolator natural, deci vei simţi răcoarea mai mult timp când e foarte cald.

Nu se va spăla mereu tricoul din bumbac Security pentru că bumbacul nu reţine atât de repede toate mirosurile neplăcute, fibra de bumbac e foarte versatilă, se pot obţine orice fel de tricouri Security de calitate. Tricoul Security din bumbac este moale, absorbant, nu sunt reţinute mirosurile din mediu, ele sunt eliberate mai uşor decât în cazul altor ţesături, iar la spălări vor dispărea în totalitate.

Tricou Security pentru angajaţii tăi, cea mai bună alegere

Cu tricourile Security angajaţii tăi se vor simţi foarte bine în noile lor echipamente de vară, vor putea asigura paza şi protecţia fără probleme, vor uita de ele şi vor fi mereu pregătiţi de acţiune. Noile tipuri de tricouri Security pot avea diferite mărimi, se mulează foarte bine pe corpul celor care le vor purta, au rezistenţă crescută la întindere sau la uzură de la purtarea zi de zi şi arată impecabil odată ce sunt spălate şi călcate cu atenţie.

Nu contează dacă oamenii care le vor purta sunt mai graşi sau mai slabi, tricourile Security din bumbac le vor permite să arate foarte bine şi să vină în ajutorul celor care au nevoie foarte uşor, fără a se simţi incomodaţi de tricouri.

Tricoul Security este cea mai bună alegere indiferent de activităţile desfăşurate în firmă, angajaţii îl vor aprecia şi îl vor utiliza cât este vara de lungă sau chiar şi în alte sezoane dacă lucrează în interior, unde temperatura e una ce permite folosirea tricourilor Security de calitate. Tot ce ai de făcut ca angajator este să le comanzi rapid şi să le oferi angajaţilor pentru a completa „uniforma” de vară sau pentru lucrul în interior.

Cu siguranţă vei fi apreciat şi angajaţii le vor purta oricând va fi nevoie de o ţinută adecvată pentru momentele în care se afla la locul de muncă. Preţurile bune şi calitatea excelentă recomandă de fiecare dată tricourile Security din materiale rezistente pentru utilizări pe termen lung.