3 avantaje pentru care oamenii aleg tigla metalica

tigla metalica

3 avantaje pentru care oamenii aleg tigla metalica

Tigla metalica este, conform statisticilor, cel mai cautat si folosit tip de invelitoare pentru acoperisul locuintei. Acoperirea locuintelor sau a anexelor cu tigla a intervenit in viata oamenilor ca o alternativa mult mai ieftina si mai calitativa comparativ cu vechile modele de invelitoare. Iata doar 3 avantaje pentru care clientii fac aceasta alegere:

  1. Rezistenta in timp, garantata de producator este de aproximativ 50-60 de ani. Longevitatea crescuta este data de materialele calitative utilizate in procesul de fabricatie, precum si inalta tehnologie utilizata. Gradul ridicat de etanseitate impiedica inflitrarea apei sub acoperis, iar rezistenta mecanica foarte buna face fata cu succes vantului puternic.
  2. Modulele din tigla sunt realizate astfel incat sa permita o imbinare foarte simpla si rapida. Astfel, costurile montajului nu vor fi mari, tinand cont de faptul ca echipa de lucru nu va avea o munca colosala, iar timpul va fi extrem de scurt.
  3. Rezistenta la foc este o caracteristica data de materialele necombustibile din care tiglele sunt realizate. Pentru a va asigura in fata unui astfel de incident, este necesar ca toate elementele acoperisului sa prezinta un grad ridicat de rezistenta la foc. In caz contrar, tiglele nu vor fi o modalitate prin care sa protejeze si celelalte elemente de sustinere a acoperisului in fata flacarilor.

Paleta coloristica pentru tigla metalica

Pe langa avantajele extrem de importante pe care tigla metalica le are datorata materialelor si proceselor tehnice prin care trece, o alta caracteristica importanta este paleta coloristica. Acoperisul este o parte foarte importanta a cladirii, careia trebuie sa i se acorde aceeasi atentie.

Pentru a identifica nuanta potrivita cerintelor dumneavoastra si cea care se potriveste cel mai bine cu celelalte elemente din cladire sau din curte, este necesara o varietate de culori. Dintre cele mai alese nuante sunt cele de maro inchis. Potrivirea acestora cu decoratiunile peretilor sau cu nuantele gardului este regasita intr-un grad foarte mare.

Nuantele de maro nu sunt insa singurele alese. Numarul impresionant de culori in care este disponibila tigla metalica atrage repede atentia clientilor. Nuante de visiniu, albastru marin sau verde sunt relevante pentru cei mai indrazneti care doresc sa puna in evidenta constructia.

Pentru a alege culoarea potrivita pentru locuinta dumneavoastra, trebuie sa aveti in vedere celelalte nuante folosite in exterior. In cazul in care gardul are in componenta sa si constructii, asigurati-va ca nuanta in care il veti vopsi se potriveste cu nuanta peretilor exterior si a acoperisului locuintei.