Cutite Karambit: ce sunt si la ce se folosesc

cutite Karambit

Cutite Karambit: ce sunt si la ce se folosesc

O noua forma de antrenament este cea cu cutite Karambit. Pentru a invata cat mai bine tehnicile apararii, aceste cutite sunt foarte folositoare in cadrul sesiunilor de antrenamente de auto-aparare. Din ce in ce mai multe magazine fizice si magazine online comercializeaza acest tip de cutit pentru pasionati.

Cutitele Karambit au forma unei gheare, ceea ce face design-ul atat de apreciat si placut. Lama lor nu este ascutita pentru a evita orice risc atunci cand va antrenati. Siguranta utilizatorilor este primordiala, astfel pentru a nu deveni un risc, s-au luat toate masurile necesare pentru o folosire in deplina siguranta. Atat dumneavoastra, cat si partenerii de antrenament vor avea parte de sesiuni sigure care sa le ofere noi informatii privind tehnicile de auto-aparare.

Aceasta caracteristica a cutitelor este extrem de importanta in special in cazul incepatorilor. Daca nu aveti o experienta in utilizarea acestor produse, indicat ar fi sa le folositi pe cele care nu va pot periclita sub nicio forma integritatea corporala. O data cu trecerea timpului, puteti alege si variantele cu lama ascutita pentru antrenament sau pentru colectia personala.

In partea inferioara a cutitului, design-ul are prevazut un inel special care ajuta la prinderea si manuirea acestuia. Trick-urile si flipp-urile vor fi foarte usor de invatat si exersat pe baza configuratiei cutitului si de persoanele neexeperimentate.

Lungimea totala a unui astfel de cutit este de aproximativ 19 cm, dintre care, lama reprezinta 9 cm. Manerul este din plastic, iar lama din otel inoxidabil. Calitatea acestui cutit este garantata de materialele din care este realizat, astfel, clientii se pot bucura de utilizarea produslui pe o perioada mai lunga de timp.

Design-ul pentru cutite Karambit

Aspectul cutitelor este foarte placut pentru adeptii acestor antrenamente sau produse. Datorita formei unice, unele persoane dezvolta chiar o pasiune pentru diverse modele. Colectiile bogate pe care le detin sunt principala dovada a hobby-ul pe care il au pentru cutite Karambit.

Unul dintre cele mai cautate si apreciate modele de cutite este cel inspirat din faimosul film „Avengers”. Indragitul super-erou Hulk este imprimat pe lama cutitului in culorii puternice si vii. Nuantele creaza un contrast deeosebit cu manerul din plastic negru al cutitului.

Striatiile de pe maner care au forma degetelor ajuta la prindere si confera un aspect atat de placut. Imprimeul super-eroului continua si in zona inelului prin intermediul caruia se face prinderea pentru a oferi un design deosebit. Fie ca sunteti pasionat de super-eroi, de filme sau de jocuri, aceste cutite pot face obiectul unei adevarate pasiuni.

O data cu trecerea timpului si exersarea, veti invata sa faceti numeroase miscari din ce in ce mai profesioniste. Cutitul este prevazut cu un snur pentru a putea fi agatat la gat si, de asemenea, cu o teaca ce il va proteja.

Cu un design compact si practic, cutitul nu are nevoie de spatii mari pentru a fi depozitat sau transportat. Isi poate gasi cu usurinta locul in rucsac, geanta fara a reprezenta un risc pentru alte obiecte pe care le aveti asupra dumneavoastra.