<strong>In primul rand, un dulap metalic pentru obiecte de curatenie trebuie sa fie… curat el insusi!</strong>

In primul rand, un dulap metalic pentru obiecte de curatenie trebuie sa fie… curat el insusi!

Un dulap metalic pentru obiecte de curatenie se remarca nu numai prin soliditate si rezistenta in timp, ci si prin faptul ca permite o buna organizare a tuturor produselor folosite. Astfel, curatenia incepe chiar cu spatiul in care sunt depozitate galeata, mopul sau substantele necesare!

Dulapuri metalice

Dulap metalic asamblat pentru materiale de curatenie

Obiectul de mobilier disponibil in oferta www.viamond.ro se remarca prin rezistenta deosebita conferita de structura realizata din tabla de otel profilata, de prima calitate, si de usile dublu ranforsate, dotate cu fante de aerisire in partea inferioara.

Este usor sa pastrezi o organizare impecabila datorita bunei impartiri a spatiului interior. In partea din dreapta sus exista trei polite, fiecare dintre ele capabila sa suporte o greutate de pana la 40 de kilograme. Produsul este prevazut, de asemenea, cu un spatiu special conceput pentru mop si galeata sau matura.

Cu o greutate de 30 de kilograme, dulapul se livreaza complet asamblat si are urmatoarele dimensiuni: latime de 600 de milimetri, adancime de 400 de milimetri si inaltime de 1.800 de milimetri. Poate fi cumparat la pretul de 487,39 de lei fara TVA sau 579,99 de lei cu TVA, redus de la 660 de lei.

Dulap metalic cu picioare pentru obiecte de curatenie

Picioarele cu lungimea de 150 de milimetri, reglabile pe inaltime, permit pastrarea unei curatenii impecabile si in spatiul de dedesubt. Datorita lor, este evitata acumularea de umezeala sau aparitia ruginii.

Piesa de mobilier prezinta un spatiu generos pentru mop si galeata sau pentru matura, precum si 5 polite in partea din dreapta si inca o polita in partea din stanga sus. Pe fiecare dintre aceste polite pot fi depozitate obiecte cu o greutate de pana la 35 de kilograme. Este dotat cu separator pe mijloc si cu bara pentru umerase.

Fabricat in Romania, produsul se livreaza asamblat si are greutatea de 39 de kilograme. Dimensiunile sunt urmatoarele: latime de 810 milimetri, adancime de 500 de milimetri si inaltime de 1.850 de milimetri. Pretul actual este de 1.226,88 de lei fara TVA sau 1.459,99 de lei cu TVA.

Dulap metalic cu produse pentru curatenie oferite cadou

In oferta magazinului online Viamond.ro exista si obiecte de mobilier la a caror cumparare primesti cadou produse care iti permit sa te apuci de treaba indata dupa livrare. Este vorba despre un set format din galeata cu storcator si mop, in diverse culori.

Aceste produse sunt oferite la cumpararea unui dulap metalic fabricat in Italia, cu greutatea de 36 de kilograme si urmatoarele dimensiuni: latime de 800 de milimetri, adancime de 400 de milimetri si inaltime de 1.800 de milimetri.

Structura de rezistenta este realizata din tabla de otel de cea mai buna calitate, iar usa dublu ranforsata este dotata cu fante de aerisire si balamale interne antiefractie. Produsul se livreaza asamblat si poate fi cumparat la un pret de 1.033,61 de lei fara TVA sau 1.229,99 de lei cu TVA, redus de la un pret initial de 1.332,37 de lei.

Cu oricare dintre aceste modele de dulap metalic, pastrarea curateniei devine o rutina usor de realizat, in fiecare zi!