Clinica Bine: Oftalmologie pe înțelesul tuturor

Clinica Bine: Oftalmologie pe înțelesul tuturor

Clinica Bine: Oftalmologie pe înțelesul tuturor

Ochii sunt extrem de sensibili, dar și fundamentali pentru sănătatea organismului nostru. Fiecare afecțiune sau disconfort trebuie să ne conducă către un specialist în oftalmologie. Altfel spus, oftalmologia este domeniul medicinei care se ocupă cu prevenirea bolilor de ochi. Clinica Bine oferă aceste servicii la cele mai înalte standarde, având responsabil în acest domeniu un medic cu multă experiență și pasiune pentru sănătatea oculară.

Clinica Bine este una dintre cele mai bine dotate clinici din București. Pe lângă serviciile de oftalmologie, de care dr. Sînziana Istrate se ocupă cu măestrie, clinica oferă și servicii medicale de chirurgie, dermatologie și optometrie. Bine este o clinică ce a fost lansată din pasiunea celor trei medici fondatori pentru medicină. Spre deosebire de alte astfel de instituții private, aici veți găsi întotdeauna confortul de care aveți nevoie în aceste momente dificile și recomandări pe înțelesul tuturor.

Dr. Sînziana Istrate - Clinica Bine București

Dr. Sînziana Istrate, medicul primar oftalmolog de la clinica Bine

„Ceea ce îmi place cel mai mult la un pacient este să îi aflu povestea, și mă supăr tare să aflu că se neglijează… „ – spune medicul care a reușit de-a lungul carierei să ajute un număr impresionant de pacienți care se confruntau cu probleme oculare.

Pacienții Dr. Sînziana Istrate sunt atât adulți, cât și copii. Cu ajutorul experienței și a tehnologiilor avansate, clinica Bine este o destinație sigură atunci când aveți nevoie de tratamente care vizează ochii. La un control complet, medicul va analiza atât globul ocular, cât și pleoapele, organele lăcrimare și soclul ochiului.

Fiecare disconfort resimțit la nivelul ochilor trebuie să ne conducă la medic. Fiind organe atât de sensibile, problemele sunt mult mai ușor de prevenit, decât de tratat. Medicul clinicii îți va recomanda, în urma consultului, cele mai bune medicamente. Atunci când este cazul, la Bine puteți alege și ochelari de vedere, lentile sau diferite produse de igienă a ochiului. Este una dintre cele mai bine dotate clinici, din toate punctele de vedere. Acesta este un alt avantaj de care se bucură pacienții care aleg serviciile dr. Sînziana Istrate.

Afecțiuni care pot fi tratate de medicul oftalmolog

Un medic oftalmolog se ocupă cu diagnosticarea, prevenirea și tratarea mai multor afecțiuni care pot apărea la nivelul ochilor. Dintre aceste afecțiuni, amintim:

  • Afecțiunile corneei;
  • Pierderea vederii din diferite motive;
  • Intervenții chirurgicale pentru repararea vederii sau pentru reconstrucția pleoapelor;
  • Probeme întâlnite la nivelul retinei;
  • Glaucom;

Acestea sunt doar o parte din afecțiunile care-și pot găsi rezolvare în clinica Bine. List poate fi completată cu o mulțime de intervenții de reparare, eliminare a tumorilor, a infecțiilor sau chiar cu chirurgia refractivă.

Fiind specializat în ortokeratologie, medicul Sînziana Istrate folosește o metodă modernă de corecție a miopiei ușoare și moderate, dar și a astigmatismului. Corecția se petrecere pe timpul nopții, iar produsele care ajută la acest proces sunt lentilele dure.

Te-ai întâlnit în ultima vreme cu disconfort la nivelul ochilor? Probleme oculare nu suportă amânare, de aceea îți recomandăm să vizitezi o clinică de top specializată în oftalmologie. Clinica Bine este recomandată atât de medici cu experiență, cât și de clienții care și-au găsit rezolvarea afecțiunilor aici.