Ce să alegi dintre transpaleții electrici și cei manuali?

Ce să alegi dintre transpaleții electrici și cei manuali?

Ce să alegi dintre transpaleții electrici și cei manuali?

În acest articol vom întâlni o gamă diversificată de transpaleți (fie hidraulici, manuali sau electrici) care să vină în întâmpinarea tuturor nevoilor dumneavoastră, atât ca prețuri, cât și ca modalitate de livrare. Stocul disponibil este unul larg, profesionist și de o calitate germană, având sediul situat în Hamburg, Germania. Astfel, suntem siguri că avem tot ce este mai bun direct de la sursă.

Jungheinrich România, parte a grupului Jungheinrich AG, este lider mondial în furnizarea de soluții în toate aspectele și domeniile logisticii in-house. De peste 60 de ani, întrebările și dorințele clienților sunt în centrul atenției lor. În prezent, vă stau la dispoziție peste 16.000 de angajați Jungheinrich din 39 de țări – peste 5.500 doar în Germania – pentru a dezvolta, implementa și întreține cele mai bune soluții de logistică in-house pentru cazul dumneavoastră de utilizare.

În acest scop, vă este oferită o gamă completă de produse: de la utilajul de transport în incintă convențional, până la sisteme logistice complet automatizate cu soluții software inteligente, care interconectează echipamente, sisteme și procese – alături de pachete inovatoare de service și finanțare care pot fi combinate flexibil. Pentru cea mai ridicată capacitate de transfer și cel mai eficient flux de mărfuri.

Tipuri de transpaleți frecvent utilizați

Predominant vom întâlni modele de transpaleți creați pentru orice tip de utilizare. Cu ajutorul modelelor variate de transpaleți ce le vom enumera, avem răspunsul la multe întrebări specifice domeniului de logistică. Atunci când trebuie să manevrați zilnic cantități mari de marfă și sarcini grele pe trasee scurte, se remarcă avantajele transpaleților manuali. Pe de altă parte, dacă materialele transportate nu pot fi ridicare și deplasate atât de ușor, atunci se recomandă trecerea la transpaleții electrici cu operare la mică înălțime. Iar când ne lovim de stive pe înălțimi mult mai mari, transpaletul nostru electric cu operare la mare înălțime este alternativa adecvată.

  • Transpaleți electrici cu operare la mică înălțime

Pentru distanțe scurte sau lungi, în regim de funcționare bazat pe ghidajul unui operator la sol sau folosit ca utilaj cu operator pe platformă; ai o ofertă la transpaleții cu operare la mică înălțime pentru orice nevoie și orice buzunar. Găsiți la Jungheinrich transpaletul electric cu operare la mică înălțime potrivit pentru depozitul dumneavoastră

  • Transpaleți electrici cu operare la mare înălțime

Pentru plasare în depozit, transbordare sau selectare ocazională de comenzi – la orice înălțime și pe orice traseu de transport. Trasee scurte sau medii, cu operator la sol sau pe platformă și pentru trasee lungi cu scaun pentru operator. Aici vei găsi modele de bază pentru lucrări ușoare, cu uz practic și concepute să fie fiabile pe termen lung

  • Transpaleți manuali

Transpaleții manuali sunt disponibili în numeroase variante: pentru încărcături grele, pentru paleți plați, pentru mărimi speciale, pentru cântărire simultană și multe altele. Și pentru nevoile dumneavoastră de transport, găsiți cu Jungheinrich transpaletul manual potrivit cerințelor.

Date tehnice și caracteristici

Fiecare categorie de transpalet vine cu avantajele și dezavantajele sale, însă haide să vedem și ce factori determină acest lucru.

  • Transpaletul manual – Carateristicile sale sunt: pârghie de siguranță cu manetă de comandă, funcții de ridicare, coborâre și neutră, întoarcere automată a barei de tracțiune, sistem hidraulic fiabil, construcție robustă din fier sau oțel și rulare silențioasă cu frecare redusă
  • Transpaletul electric – Punctele forte ale transpaletului electric se află deja chiar în specificațiile tehnice: capacitate mare de ridicare, PG, UK controller, încărcător de 220V inclus, baterie Li-Ion puternică și fără întreținere, deplasare în regim electric, ridicare controlată electric, design compact și greutate redusă și roți silențioase echipate cu furci proiectate pentru preluare ușoară și rapidă
  • Transpalet „bonus”: mereu în poziția corectă – Mișcările asociate cu aplecări repetate și ridicarea de sarcini grele dăunează sănătății operatorilor. În aceste cazuri, unul din transpaleții cu o platformă de ridicare tip foarfecă reprezintă alegerea perfectă. Ține minte: nimic nu este mai presus de sănătatea ta!

Ca de final, achiziția transpaleților trebuie să aibă la bază o bună informare asupra detaliilor tehnice și asupra caracteristicilor. Alegeți o variantă potrivită pentru dumneavoastră, care să se plieze cerințelor și nevoilor, să fie extrem de practică depozitului în care le veți folosi, dar nu în ultimul rând, sporiți atenția la fiabilitate. Este un aspect important când vine vorba de costurile și timpul implicat.

Aceste informații fiind oferite, este alegerea fiecărui reprezentant al companiei în care transportul mărfii reprezintă o problemă să ia o decizie potrivită care să ușureze munca angajaților.