E vremea de comandat piscina

E vremea de comandat piscina

Ma intorc de la serviciu. Nu am luat masina, sa mai intre apa pana la capota. Drumurile din Bucuresti, tot un strand, tot o piscina pe ploaia asta! Trec pe culoarea verde a semaforului, iar la jumatatea drumului mi se uda jumatate din rochie, de parca as fi intrat imbracata in piscina. Papucii i-am pierdul demult, acum merg desculta prin apa, noroc ca mai am putin si ajung acasa!

Cu fiecare masina care trece, ma loveste un val in fata. Va trebui sa las hainele pe hol si sa ma bag urgent la dus, cu toate acestea imi vine sa rad in hohote si repet: ”Este timpul de comandat piscina !”

Risipa asta de apa din jur m-a facut sa ma gandesc la piscina. Am inchis ochii si m-am vazut inotand in piscina comandata din magazinul online Dwyn.ro cu apa ei de azur. Era cald, era bine, ma scaldam in soarele amiezii si nu trebuia sa ma duc pe ploaie la serviciu!

Nu exagerez ca astazi, dupa ce ies din cada cu apa calduta imi comand Piscina cu cadru metalic si filtru 400 x 211 x 81 cm fiindca ”Dupa ploaie vine soare”, iar eu trebuie sa fiu pregatita.

Stiti cat de mult inseamna pentru o familie sa aiba strandul la domiciliu, in gradina? Sa zicem ca este duminica (zi partial libera, fiindca gospodina trebuie sa gateasca, sa pregateasca hainele pentru serviciu si sa faca ordine in casa) si am planificat o iesire in oras cu cei mici si cu sotul. Imbraca-i pe cei care nu se pot imbraca singuri, pregateste-i haine celui care se imbraca asa cum doresti tu, sa-ti faca pe plac…

Au trecut deja 50 de minute. In sfarsit, ei, imbracati se plictisesc si iti reproseaza ca nu mai termini de imbracat. Iei si tu la repezeala niste blugi si o bluza si plecati. Faceti 30 de minute dus, 30 de minute intors, asa ca la piscina nu stati mai mult de o ora. Acasa insa o aveti la discretie, este a voastra si numai a voastra, are pompa filtranta sa aveti cea mai curata apa din lume si costa 799 de lei.