Ursoiul e online

online

Ursoiul e online

Acest blog este unul general pe care am de gând să scriu articole din orice nișă, articole generale. O să încerc pe cât pot să ating cam orice nișă și să fac articole simple, ușor de citit și plăcute. Nu voi scrie articole foarte lungi, decât atunci când subiectul îmi permite să aduc mai multe argumente la ceea ce susțin. De asemenea, voi încerca să fac articolele cât mai ușor de citit, să inserez imagini și să folosesc bold-ul și italic-ul acolo unde este nevoie. Ideea acestui blog este să adune cât mai multe articole decente și să crească frumos în căutările Google.

Ursoiul va apărea în Social Media pe anumite pagini a unor prieteni din mediul online, nu îmi voi crea o identitate pe rețelele de socializare pentru că alta este ideea animalului de talie impunătoare. Articolele mele vor fi distribuite în limita bunului simț, doar când consider că rândurile mele trebuie să ajungă la cât mai multe persoane. În rest, mă voi baza pe căutările din motoarele de căutare. Promovarea va fi făcută în timp și subtil, fără să folosesc metode mai puțin ortodoxe. În principiu, vreau să fie un blog curat, de accea am ales și o temă standard de WordPress.

Nu promit că o să postez la o anumită perioadă de timp pentru că nu pot să mă țin de o astfel de promisiune. O să încerc să fiu cât mai constant, dar nu voi publica articole de dragul de a le posta. Nu vreau nici să-mi dezvălui numele complet, nu cred că este necesar, vreau să mă știți ca „ursoiul care scrie și atât”. Dacă o să vă placă activitatea mea, vă aștept să reveniți, dacă vă displac, sunteți liberi să părăsiți această pagină.

Ursoiului îi place să scrie și vrea să-și perfecționeze această tehnică, sper să reușesc pe acest blog.