Toaletarea curtii, mai simpla si rapida cu motocoasa cu acumulator potrivita

Toaletarea curtii, mai simpla si rapida cu motocoasa cu acumulator potrivita

Odata cu primele semne de caldura apare si dorinta de a organiza si curata totul imprejurul casei si in gradina. Daca locuiesti la casa stii mai mult ca sigur senzatia. De altfel e si de dorit sa ai o curte bine ingrijita, o gradina aranjata, pomi cosmetizati, chiar poate si elemente de peisagistica in alegerea carora sa te implici cu pasiune.

Cei mai multi vor prefera sa se limiteze la cat mai putine astfel de activitati, pentru ca presupun timp, dar mai ales efort fizic. Este adevarat ca trebuie sa iti dedici timp in acest sens, insa cu instrumentele potrivite iti poti eficientiza considerabil munca, bucurandu-te de rezultatele dorite. Mici interventii de intretinere efectuate ulterior te vor ajuta sa pastrezi o curte exemplara.

Un articol care mai mult ca sigur este o investitie ce iti vei dori sa o realizezi e motocoasa cu acumulator. Este varianta care iti permite sa te desfasori in voie, fara sa fii impiedicat constant de cablul de alimentare. Bineinteles, va fi necesar sa gasesti un model care sa se plieze intocmai pe nevoile tale, sa fie accesibil si practic, usor de manevrat.

Motocoasa cu acumulator potrivita, la Bricolaj Market

Daca nu cunosti acest nume, cu siguranta va deveni unul familiar pentru tine cand vei descoperii solutiile complexe de bricolaj, pentru casa si gradina pe care le pune la dispozitie. In magazinul Bricolaj Market deci poti citi mai multe despre motocoasa cu acumulator care promite sa iti usureze activitatile de sezon vizand si toaletarea curtii si a gradinii.

Descopera mai multe in randurile urmatoare despre acest concept promitator, care poate deveni aliatul tau in lunile ce urmeaza.

  • Are in dotare un motor electric – fara perii – definit de durabilitate si eficienta sporita.
  • Dispune de comenzi monobloc.
  • Prezinta turatie constanta.

Trei avantaje care iti vor cuceri atentia, caracteristice acestei motocoase sunt pornirea lina – deci confortabila, faptul ca firul se ajusteaza in mod automat si tija care este dintr-o singura bucata.

Cu siguranta te intereseza sa stii si cateva date tehnice despre aceasta motocoasa produsa, apropo, de Ego Power. Bateria din dotare este tip Li-Ion, are 2 trepte de viteza, diametru de taiere de 380 mm, tensiune a acumulatorului de 56 V, greutate de 3,4 kg si maner de bicicleta, cu posibilitatea de ajustare rapida. Afla si alte specificatii precum timpii de operare a acumulatorului, grosimea, turatia in gol sau cu ce se livreaza motocoasa, de pe bricolajmarket.ro.

Pentru un astfel de articol, pe care il vei folosi destul de intens pe timpul verii cel putin, producatorul ofera o garantie de 5 ani. Asta inseamna incredere consolidata, mai multa siguranta ca faci alegerea potrivita si cumperi o motocoasa care iti va sustine activitatile de toaletare a curtii.

Descopera mai multe despre motocoasa cu acumulator Ego Power, dar si alte modele care se pot plia pe preferintele si bugetul tau pe bricolajmarket.ro. Da startul activitatilor de primavara asa cum se cuvine, cu echipamentele si, mai ales, cu atitudinea potrivita.