Ce spune stilul ceasului despre persoana ce il poarta?

Ce spune stilul ceasului despre persoana ce il poarta?

Ceasul de mana este un accesoriu care pe langa faptul ca este purtat pentru a sti cat este ora sau pentru ca este un accesoriu vestimentar important este purtat pentru ca transmite informatii despre persoana ce il poarta. Aceste informatii sunt cu greu transmise prin intermediul altor accesorii motiv pentru care ceasul de mana este unul dintre cele mai purtate accesorii atat de catre reprezentantele sexului frumos cat si de catre barbati. Pentru a nu purta gresit ceasul de mana, iata care sunt tipurile de ceasuri de mana ce trebuie purtate in functie de mesajele ce se doresc a fi transmise.

Ceasul de mana minimalist este preferat de catre persoanele timide, care nu doresc sa iasa in evidenta sub nici o forma. Aceste persoane prefera sa utilizeze ceasul de mana doar pentru a sti cat este ora.

Ceasul de mana elegant este alegerea persoanelor ce tin la modul in care acestea arata din punct de vedere estetic si care doresc sa impresioneze prin modul in care acestea arata. De asemenea, prin purtarea unui ceas de mana elegant, scump, se transmite si faptul ca persoana ce il poarta are un anumit statut social.

Persoanele pragmatice cu siguranta vor opta pentru achizitionarea si purtarea unui ceas de mana versatil, ce poate fi integrat cu usurinta atat intr-o tinuta vestimentara eleganta cat si intr-o tinuta vestimentara lejera. Modelul de ceas de mana purtat de catre persoanele pragmatice nu iese cu nimic in evidenta si nu este dotat cu functii speciale.

Persoanele ce doresc sa iasa din tipar prin intermediul ceasului de mana purtat vor opta pentru achizitionarea si purtarea unui ceas de mana cu forme diferite si cu o cromatica iesita din comun.

In concluzie, achizitionarea de ceasuri barbatesti si ceasuri dama trebuie realizata cu o mai mare atentie pentru ca ceasul de mana este un accesoriu care transmite anumite informatii despre persoana ce il poarta.