Promotionale personalizate – tine-te in pas cu trendul actual!

promotionale personalizate

Promotionale personalizate – tine-te in pas cu trendul actual!

Trendul actual este unul foarte interesant, in care totul se digitalizeaza si se incearca introducerea cator mai multe aparate smart care sa faca o multime de lucruri pentru noi. Pentru antreprenorii interesati de a-si promova afacerea prin intermediul materialelor promotionale personalizate, cei de la Tropeum pun la dispozitie o gama larga de astfel de obiecte. Produsele oferite de Tropeum pot fi personalizate atat cu un anumit text, cat si cu logo-ul firmei. Printr-un simplu click pe site-ul acestora puteti vedea idei inedite de elemente ce pot fi personalizate, atat promotionale personalizate de ultima generatie, cat si obiecte clasice.

Este foarte posibil ca citind aceste randuri sa va puneti intrebare de ce ar dori cineva sa achizitioneze materiale promotionale de ultima generatie si cum ar putea sa isi puna in valoare firma prin acestea. Ei bine, spre surprinderea voastra,raspunsul cu siguranta nu va va fi unul strain, si anume, prin giveway-uri, cele ce sunt in topul trend-urilor in materiale de promovare.

Prin organizarea unui giveaway puteti obtine, in mediul online in special, zeci, sau poate chiar sute de distribuiri, iar reguli pot fi facute dupa bunul plac, in asa fel incat afacerea sa beneficieze de o vizibilitate mult mai mare in urma concursului. 

Spre exemplu, un astfel de concurs care ar pune la bataie o pereche de ochelari VR 3D, personalizati cu logo-ul brandului pe care il ai, ar reusi sa adune foarte multe distribuiri si asta ar face ca imaginea firmei sa apara sub privirile a sute sau mii de oameni. Pe de alta parte, prin distribuirea unor astfel de materiale, in special in randul tinerilor, va aduce  si o extindere mult mai mare a publicului ce va vizioneaza paginile din mediul online. 

Sunt materialele promotionale personalizate de ajutor?

In cazul in care v-ati pus deja aceasta intrebare si sunteti pe ganduri, ei bine, probabil ca ar trebui sa analizam parerea unui client al celor de la Tropeum, care deja a aplicat metode de acest gen. Totodata, este foarte important sa stim daca materialele alese sunt de calitate si vor satisface gusturile clientilor pe care dorim sa ii atragem. Intreband unul dintre clientii fideli ai acestui brand ce parere are despre materialele promotionale de la Tropeum, acesta ne-a spus: “ Initial nu am stiut daca este o idee buna sa merg pe partea aceasta cu promovarea, dar am zis ca merita incercarea si am decis sa comand ochelari VR personalizati si sa fac pe pagina mea de instagram un concurs. Zis si facut, iar in cateva zile, am ramas maxim de surprins cand am observat ca aveam deja 2000 de persoane inscrise si sute de distribuiri. Dupa concurs pot spune ca s-a vazut o crestere a numarului de clienti si a comenzilor, eu detinand un magazin de electronice, inclusiv gadget-uri si telefoane mobile. Clar, ideea de a personaliza si de a oferi cadou acele materiale este una care aduce cu sine un numar mai mare de clienti si totodata o viziune mai mare asupra produselor comercializate.”.