Paturi Sibiu: ghid de cumparaturi

paturi Sibiu - Dumonde

Paturi Sibiu: ghid de cumparaturi

Daca ati finalizat etapa de constructie a casei, v-ati mutat intr-un apartament nou sau pur si simplu doriti sa reamenajati una sau mai multe camere, cu siguranta aveti nevoie de un ghid de cumparaturi. Alegerea celor mai bune paturi Sibiu pentru dormitoarele dumneavoastra nu va fi niciodata simpla si rapida. Insa, timpul petrecut in cautarea pieselor de mobilier perfecte poate fi redus semnificativ daca luati in calcul cateva aspecte importante inainte de a incepe cautarea.

In primul rand, stabiliti exact carei camere se adreseaza patul, astfel puteti stabili si frecventa cu care va fi utilizat. Spre exemplu, daca este vorba despre dormitorul special amenajat pentru oaspeti, cu siguranta frecventa de utilizare va fi cu mult mai mica decat in cazul dormitorului dumneavoastra. In acest sens, puteti opta si pentru materiale de rezistenta medie care, evident, va pot economisi cativa banuti.

In ceea ce priveste dormitorul principal, va trebui sa luati in calcul faptul ca un pat, fiind utilizat zilnic, nu neaparat ca se va defecta, dar va poate create alte neplaceri. Sunetele de scartait din timpul noptii sau tasarea materialelor textile pot fi deranjante din mai multe puncte de vedere. In acest caz, o investitie corecta facuta la momentul oportun este varianta cea mai buna.

Stabiliti cu exactitate dimensiunea. Somnul si odihna sunt elementare pentru a va incarca bateriile pentru o noua zi. Trebuie sa aveti suficient spatiu pentru un somn bun, dar sa aveti in vedere si dimensiunea camerei. Dormitorul nu trebuie sa para aglomerat, iar patul va ocupa oricum un spatiu semnificativ. Orientati-va doar spre lungimea si latimea de care aveti cu adevarat nevoie!

Paturi Sibiu din catifea – noul trend in materie de tapiterie

Cel mai cautat material din acest an a fost, fara doar si poate, catifeaua. De la canapele, draperii, paturi sau scaune, fiecare persoana a gasit o potrivire perfecta a decoratiunilor cu acest material. Catifeaua ca si tapiterie pentru paturi Sibiu va oferi un look aparte dormitorului dumneavoastra.

Din punct de vedere estetic, cel mai mult atrage atentia catifeaua pe cadrul patului din zona unde sunt pozitionate pernele. Capataiul patului, asa cum mai este si denumit, poate avea inaltimi de pana la 150 cm deasupra saltelei. Este drept ca un astfel de model este destul de extravagant, foarte multe persoane alegand o varianta de dimensiuni medii. Genul acesta de tablie a patului are sub materialul de catifea un burete care ofera un confort deosebit.

Un pat trebuie sa-ti ofere suficient confort. Este principalul criteriu de alegere. Dupa orele lungi de la locul de munca, tot ceea ce-ti doresti este sa te intinzi intr-un pat confortabil. Locuinta ta trebuie sa detina o astfel de piesa de mobilier. Nu trebuie sa faci compromisuri cand vine vorba despre paturile din casa.

Patul este cea mai importanta piesa din dormitor. Asigura-te ca este rezistent, confortabil, are un aspect dragut si se incadreaza in bugetul alocat! Alege paturi de calitate superioara din magazinul Dumonde Sibiu!