Idei si sfaturi pentru sedinta foto maternitate

Sedinta Foto Maternitate

Idei si sfaturi pentru sedinta foto maternitate

Desi sarcina se simte lunga, se va incheia intr-o clipita, asa ca trebuie sa te bucuri pe deplin de aceasta momente speciale. Capteaza aceste momente trecatoare cu o sedinta foto maternitate care reflecta personalitatea si viata ta unica din aceste momente.

Nu trebuie sa cheltuiti multi bani pentru a avea fotografii speciale in timpul sarcinii – burticile sunt foarte fotogene fara prea multa agitatie. Indiferent daca decideti sa angajati un fotograf sau sa o faceti singur, iata cele mai bune idei de sedinte foto pentru maternitate care va vor ajuta sa obtineti imagini uimitoare pe care le veti pretui.

Cum sa obtineti imagini excelente la o sedinta foto maternitate

Fotografiile frumoase de maternitate incep cu o camera si aceste trei ingrediente de baza:

Stil: Alegeti haine care sa va faca sa va simtiti confortabil si speciala in timp ce aratati forma burtii. Ar putea fi si o tinuta simpla compusa din blugi si tricou sau o rochie lunga, ceea ce conteaza cel mai mult este sa te simti in largul tau.

Oameni: In timp ce aveti nevoie doar de propria persoana pentru o sesiune foto de maternitate intr-un studio foto Bucuresti, este posibil sa doriti sa aveti partenerul, copilul mai mare sau parintii in fata camerei foto. Daca ezita, aminteste-le ca este pentru bebelus. Inainte sa stiti asta, bebelusul va fi un copil care se uita la aceste fotografii si vede cum familia lor a anticipat sosirea sa. Recompensele, cum ar fi o delicatese sau o noapte de film de familie, pot face minuni pentru copiii mici care sunt reticenti sa participe la o astfel de sedinta foto.

Lumina: cea mai buna lumina pentru poze nu este cea foarte stralucitoare. Evitati fotografierea in mijlocul zilei deoarece poate conferi fotografiilor un aspect dur. Lumina mai blanda de dimineata si seara va crea imagini mai bune. Fotografiile ideale ies in ”ora de aur”, care este prima ora dupa rasarit si ultima ora inainte de apus.

Daca faceti fotografii in interior, fotografii profesionisti va recomanda sa planificati sedinta foto maternitate in cea mai luminata perioada a zilei (la pranz sau aproape de pranz), sa stati langa o fereastra, sa adaugati o perdea alba simpla sau sa atarnati o foaie alba pentru a difuza lumina. Asigurati-va ca opriti toate luminile artificiale, astfel incat acestea sa nu adauge umbre ciudate fotografiilor voastre.

Studio foto Bucuresti: Cand sa faci fotografii de maternitate

Faceti fotografii de maternitate atunci cand burtica este destul de vizibila, dar inainte de a deveni prea incomoda. Acest moment depinde doar de corpul dumneavoastra si de sarcina.

Majoritatea mamicilor fac fotografii de maternitate intre 28 si 32 de saptamani, dar nu este o regula generala. Incercati sa nu amanati foarte mult momentul. Atunci cand burtica este foarte mare este destul de incomod sa va asezati in diferite pozitii pentru poze memorabile.

studio foto Bucuresti

Fotografiile de maternitate pot fi facute si in cuplu!

Rugati-va iubitul sa participe in aceste fotografii dragute de maternitate. Albumul va fi mult mai interesant daca in acesta vor aparea si alte persoane, nu doar viitoarea mamica.

Idee: personalizati tricouri cu diferite mesaje amuzante. Cel mic va fi impresionat sa vizualizeze aceste fotografii peste ani.