Epilarea definitiva cu laser, unul dintre cele mai cautate tratamente corporale din Bucuresti

Epilarea definitiva cu laser, unul dintre cele mai cautate tratamente corporale din Bucuresti

Pilozitatea excesiva este farad oar si poate una dintre cele mai actuale problem cu care se confrunta oamenii din ziua de azi, afectiune ce nu tine cont de sex, alimentatie sau stil de viata. De-a lungul timpului, s-a ajuns la concluzia ca parul excesiv de pe corp este influentat de o serie de factori externi, precum stresul zilnic sau oboseala cronica. De asemenea, cauzele hormonale nu trebuie deloc neglijate, intrucat acestea sunt, de cele mai multe ori, principalul motiv pentru care se manifesta pilozitatea excesiva. Cu toate acestea, exista anumite tratamente corporale prin care poti scapa odata pentru totdeauna de parul nedorit: epilarea definitiva cu laser.
Aflat in topul saloanelor de infrumusetare din Bucuresti, Bonton Beauty Center se constituie drept un mediu primitor, inovativ si relaxant, unde profesionalismul se regaseste in fiecare tratament corporal sau procedura de infrumusetare desfasurata. Bonton Beauty Center este un salon de infrumusetare unde vei avea parte de tratamente corporale Bucuresti de cea mai inalta calitate, realizate cu produse profesionale. Unul dintre cele mai populare tratamente corporale este reprezentat de Dioda laser (Light Amplification by Stimulated Emition of Radiation) – pe scurt, epilarea definitive cu laser.


Epilarea definitiva cu laser  indeparteaza parul nedorit inca de la prima sedinta, rezultatele fiind  vizibile si satisfacatoare, confirmate de catre clientii care au trecut pragul Bonton pentru a beneficia de acest tratament corporal. Epilarea definitiva cu laserul Dioda se refera la  transmisia luminii prin intermediul unei singure unde sub forma de buchet, iar in momentul in care laserul este indreptat catre piele, acesta trece de epiderma si este absorbit de catre pigmentul pielii, anume de catre melanina, regasita in foliculul parului. Astfel, melanina din foliculii de par absoarbe radiatia laserului, transformandu-se in caldura. Pe cale de consecinta, radacina firului de par va ajunge la 60 – 70 grade Celsius, fiind imediat distrusa. Odata radacina extirpata, alimentarea firului de par va fi oprita, fapt ce este echivalent cu stoparea cresterii parului si eliminarea definitiva a acestuia din viata ta.
Prin urmare, epilarea definitiva cu laserul Dioda este cu certitudine unul dintre tratamentele corporale din Bucuresti pentru care trebuie sa optezi in vederea obtinerii unei pieli mereu catifelate si lipista de orice fir de par nedorit.